Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Олег Федорчук: «Запрошення Мілевського в «Минай» більше допоможе клубу в плані іміджу, ніж самій команді»

Новина про те, що Артем Мілевський підписав контракт з «Минаєм», підняла великий галас у футбольному житті України. Редакція сайту Рейтинг Букмекерів поцікавилась у Олега Федорчука, тренера з більш ніж 20-річним стажем, чи зможе 35-річний футболіст допомогти своїй новій команді.

Олег Вікторович відмітив, що знайомий з Мілевським лише заочно, але може сказати наступне:

— Я бачив, як Артем Мілевський і Олександр Алієв грали на першості області за «Борисфен-2», а потім було «Динамо». Від Мілевського фахівці і вболівальники чекали набагато більшого, тому розчарування, що такий талант не розкрив себе повністю, присутнє.

Тренер новокаховської «Енергії» вважає, що присутність Мілевського у складі «Минаю» більше допоможе клубу в піднятті іміджу, ніж в самій грі команди. Він пояснює:

— Щоб привернути до себе увагу, в невеликому клубі повинен бути неоднозначний президент, або наставник з ім’ям, або відомий гравець. 

Федорчук вважає, що «Минай» обрав саме третій варіант, як і «Колос», запросивши Селезньова. Тренер впевнений, що через вік Артем вже не зможе показати високих результатів.

— «Минай» не заявляє про свої амбіції поборотися за єврокубкову зону, а залишитися в УПЛ їм, думаю, і так буде під силу. Запрошення Мілевського ще раз підтверджує той факт, що футбол вже давно перетворився на шоу. 

Федорчук припускає, що з точки зору піару, включення Артема в «Минай» дасть свої плоди. Не виключено, що він в окремих іграх може себе проявити. Але якщо брати глобально, то колишній нападник збірної України навряд чи стане провідним гравцем команди.

4 листопада
3 листопада