Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Олександр Безручко з RGM group: “Очі бояться, а руки роблять”

Олександр Петрович Безручко – один із тих, хто пам’ятає RGM group ще 30 років тому. Саме він із командою ще у 1989 році збудували найбільший на Сумщині міст у Кролевецькому районі у селі Мутин. Довжина цього мосту – 260 метрів! Уявіть собі, майже такої ж довжини всесвітньо-відомий міст у Лондоні – Tower Bridge! Ось це вам Сумщина…

«Я прийшов будувати цей міст 25-річним юнаком, який горів бажанням робити щось дійсно важливе для суспільства. Вже тоді розумів, що хочу працювати так, аби результати моєї роботи бачили мої діти. Міст у Мутині – стоїть і досі, ним їздить мій син, і я сподіваюсь, їздитимуть і мої онуки. Я, можна сказати, виріс на цьому підприємстві – 31 рік пропрацював! І кожен міст пам’ятаю, адже кожен з них чомусь мене навчив».

Олександр Петрович збудував та відремонтував половину усіх мостів на Сумщині. Ніколи не боявся труднощів і радше навпаки – завжди відкритий до нового та експериментального! У 2020 році мостова бригада Олександра Петровича вперше на Сумщині впровадили технологію із використанням 3-х металевих труб на мостовому переході в Бобрику! Саме за готовність ризикувати і робити проривні кроки Олександра Петровича і цінують в RGM.

«Олександру Петровичу завжди дістаються непрості об’єкти, в кожному з яких є технологічна новинка – те, з чим підприємство вперше працюватиме. Але завдяки досвіду і професіоналізму він завжди знаходить рішення. Замовники довіряють Олександру Петровичу, бо знають – він особисто слідкує за кожним етапом будівництва та роботою кожного майстра, і навіть краще за будь-який контролюючий орган. Він – приклад для молодих спеціалістів та інших підрозділів компанії RGM group», – зазначають колеги.

«Знаєте приказку: «Очі бояться, а руки роблять»? Ось так ми і починаємо нові проекти. Радимося, вивчаємо усі деталі, плануємо – і за роботу! Це вже стиль життя. Більш того, моїм шляхом пішов Артем, мій син, моя гордість. Працюємо на одному підприємстві, ділимося досвідом, разом будуємо мости, якими подорожуватимуть наші з вами рідні. Майже династія мостовиків.

Я намагаюся не зраджувати собі 25-річному, який горів бажанням робити щось важливе для суспільства. Наче виходить! », – сміючись говорить Олександр Петрович.

Попри усі свої регалії, чоловік залишається щирим та відкритим чоловіком із почуттям гумору та позитивним ставленням до життя. Дивлячись на нього не сумніваєшся: це – людина-глиба, справжній професіонал, яких одиниці. За його плечима довгий професійний шлях, а попереду – нові вершини, які Олександр Петрович підкорить із притаманною йому легкістю і усмішкою!

4 листопада
3 листопада