Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Олександр Лисенко: Одне із завдань на наступний рік – реконструкція школи № 4

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради доручив управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства оперативно доопрацювати проєктну документацію на реконструкцію старої будівлі школи № 4, з тим, аби можна було шукати фінансування на виконання робіт.

На корегування документації у відповідності до реалій очільник міста дав лише місяць з тим, аби наступного року місто було готове оперативно подати цей проєкт на конкурсний відбір інвестиційних програм та проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

«Для нас завдання на наступний рік – почати реконструкцію школи № 4. Доопрацюйте проєкт, можливо, там необхідно перерахувати фінансову частину у відповідності до реалій. Гадаю, протягом місяця ви це зробите», – зазначив Олександр Лисенко, звертаючись до начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія ШИЛОВА.

Також очільник міста нагадав йому про необхідність негайної розробки проєкту будівництва школи у 12-му мікрорайоні, яку також планують зводити на умовах співфінансування з ДФРР неподалік дитячого садка «Ясочка» на ділянці орієнтовною площею 3,5 га.

4 листопада
3 листопада