Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

Олександр Лисенко звільнив директора ФК «Суми»

Сьогодні, 9 листопада, розпорядженням Сумського міського голови Олександра Лисенка звільнено із займаної посади директора ФК «Суми» Артема Линника. Про новопризначеного керівника клубу інформацію буде оприлюднено згодом.

За збігом обставин саме сьогодні експрезидент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем’яненко розкритикував діяльність керівництва клубу. «Ще півроку тому ми вигравали у «Вікторії», «Тростянця» та «Полтави». Наразі це здається казкою. Маємо серію з дев’яти поразок. Це жах. Ще раз проконстатую – головний баласт команди директор. Його банальна некомпетентність чільна халепа клубу. Хлопці намагаються виграти декілька ігор поспіль. Відверто намагаються, забивають. Це добре видно. Проте існують об’єктивні речі. Тренує команду адміністратор без ліцензії, тренер-консультант з незрозумілим статусом, на лаві запасних два голкіпера та один польовий гравець. В команді було лише декілька сумських гравців, але й тих прибирають. Зокрема, Владислава Бабаніна. І таких питань безліч. Саме непрофесіональне керівництво клубом призводить до таких жахливих результатів», – прокоментував Геннадій Дем’яненко.

Нагадаємо, що нещодавно Професіональна футбольна ліга України оприлюднила головні цифри та факти шістнадцятого туру чемпіонату серед команд клубів Другої ліги сезону 2021/22. За більшістю позицій сумська команда знову опинилася в антирейтингу цього турніру. Зокрема, команда займає останнє, шістнадцяте місце в групі Б турніру, тобто перебуває в зоні «вильоту» з ПФЛ України. Програшна серія ФК «Суми» триває вісім матчів (наразі вже дев’ять, – ред.), безвиграшна та пропускна серії – одинадцять ігор. Сумчани найменше забили (13) та найбільше пропустили (45) голів. Загалом цього сезону містяни зіграли шістнадцять матчів (п’ятнадцять в чемпіонаті, один в Кубку), з яких у тринадцяти програли, зіграли дві нічиїх, вибороли одну перемогу. В додаток до цього, у матчі із сімферопольською «Таврією» клуб отримав технічну поразку (0:3).

4 листопада
3 листопада