Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Олександр Слюсар передав дрон Mavic для військової частини 3022 Нацгвардії України

 Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олександр Слюсар продовжує дбати про забезпечення військових необхідною технікою. Цього разу народний обранець разом із колегою по депутатському корпусу Олексієм Романьком передав квадрокоптер Mavic для військової частини 3022 Нацгвардії України. На сьогодні потреба саме у такій допомозі є дуже важливою, адже так звані цивільні дрони є невід’ємним інструментом для виконання бойових завдань. Також Олександр Слюсар вручив відзнаку Сумської обласної ради командиру  частини Максиму Кіцелюку та подякував за відмінну службу сумським захисникам із Нацгвардії.

«Ще один Mavic, разом з депутатом облради Олексій Романько, придбали для потреб  військової частини 3022 Нацгвардії України. Передали його під час відзначення 31-ї річниці з дня створення військової частини!

Мав за честь особисто передати вітальні слова та відзнаки Сумської облради командиру в/ч Максиму Кіцелюку, з яким тримаємо постійний зв’язок і намагаємося завжди забезпечити тим, що потребують.

Дякую за захист всім військовослужбовцям Нацгвардіїі України, які на рівні з іншими підрозділами Сил оборони, тримають над Україною небо! Слава Героям!» – відзвітував Олександр Слюсар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно депутат передав три термінали Starlink бійцям 211-го батальйону ЗСУ, до складу якого входять захисники із Сумщини.  Найсучасніша техніка стане в нагоді під час управління дронами, забезпечуватиме високошвидкісним інтернетом у віддалених місцях та підтримуватиме безперебійний контакт зі штабом і рідними.

Також Олександр Слюсар разом із Олексієм Романьком передали 211-му окремому спеціальному батальйону ЗСУ дрон Mavic для проведення успішної розвідки на прикордонні, та набори інструментів для облаштування оборонних укріплень.

4 листопада
3 листопада