Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Олександр Слюсар передав квадрокоптер «Mavic Air» добровольчому формуванню Кролевецької територіальної громади «Тризуб»

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олександр Слюсар продовжує підтримувати військових Сумщини необхідною технікою. З нагоди Дня захисників і захисниць України народний обранець відзначив мужню і самовіддану роботу військовослужбовців  Кролевця. Щоб посилити можливості місцевого ДФТГ «Тризуб», він передав сучасний квадрокоптер, що стане  невід’ємним інструментом для виконання бойових завдань, в тому числі –  проведенні розвідки на прикордонні.

«Вчора, у Кролевці відзначили захисників та захисниць України, зокрема військовослужбовців 101 бригади Сил територіальної оборони, Другого відділу Конотопського РТЦК та СП м. Кролевець та нашого місцевого ДФТГ «Тризуб».

Користуючись нагодою, подякував усім військовослужбовцям Сил Оборони України, їхнім рідним та близьким! Саме завдяки вам ми маємо можливість працювати і просто жити! Нехай усіх вас оберігає Господь і кожен повернеться до дому зі щитом!

Вічна памʼять усім загиблим і вічна слава Героям!

Задля забезпечення ефективного функціонування нашого добровольчого формування Кролевецької територіальної громади, вручив квадрокоптер Mavic Air для покращення матеріально-технічної бази підрозділу!

Слава Україні! Героям Слава!» – написав Олександр Слюсар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше депутат передав дрон Mavic для військової частини 3022 Нацгвардії Українитри термінали Starlink бійцям 211-го батальйону ЗСУ, який своєю взірцевою службою заслужив повагу не лише жителів Сумщини, а й усієї України.

4 листопада
3 листопада