Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Олександр Слюсар передав три термінали Starlink бійцям 211-го батальйону ЗСУ

Депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар разом із колегами із партії «Слуга народу» не припиняє допомагати українській армії.  Вже неодноразово народний обранець забезпечував необхідною технікою 211-ий окремий спеціальний батальйон ЗСУ, до складу якого входять захисники із Сумщини. Днями підрозділ військових отримав від Олександра Слюсара, Олексія Романька та народного депутата Антона Швачка три термінали Starlink для стабільного мобільного зв’язку та Інтернету.

«Провели зустріч із командиром 211-го батальйону підполковником Володимиром Лавриком і вручили три Starlinkи. Додатковий доступ до супутникового зв’язку допоможе  нашим воїнам виконувати оперативні завдання. Зокрема, стане в нагоді під час управління дронами, забезпечуватиме високошвидкісним інтернетом у віддалених місцях та підтримуватиме безперебійний контакт зі штабом і рідними.

Подякував бійцям за сумлінну службу та захист кордонів Сумщини. Разом працюємо заради Перемоги!» – сказав Олександр Слюсар.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Слюсар та Олексій Романько також передали 211-му окремому спеціальному батальйону ЗСУ дрон Mavic,  що допоможе проводити успішну розвідку на прикордонні, та набори інструментів для облаштування оборонних укріплень.

4 листопада
3 листопада