25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Олексій Романько та Олександр Слюсар передали захисникам Сумщини дрон та набори інструментів

Депутати Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексій Романько та Олександр Слюсар підтримали технічним забезпеченням 211-ий окремий спеціальний батальйон ЗСУ, що навесні відзначив першу річницю  створення. На прохання командира підрозділу підполковника Володимира Лаврика народні обранці передали бійцям квадрокоптер Mavic та необхідні інструменти. Це посилить бойові можливості батальйону, який своєю самовідданою службою заслужив повагу не лише жителів Сумщини, а й усієї України.

«БПЛА – це додаткові очі захисників, інструменти необхідні для облаштування оборонних укріплень. Все це вже у хлопців!

Слава захисникам і Україні!» – відзвітував Олексій Романько про допомогу захисникам Сумщини й, зокрема, рідної для нього Шосткинщини.

Олександр Слюсар відзначив заслуги 211-го окремого спеціального батальйону ЗСУ, який боронить рубежі Сумської області. Як пояснив депутат, переданий дрон стане військовим у нагоді, щоб проводити успішну розвідку на прикордонні.

«Подякували за відмінну роботу і захист! Слава нашим героям! Все буде Україна! Продовжуємо допомагати…», – поділився Олександр Слюсар у Фейсбуці враженнями від зустрічі із воїнами.

Нагадаємо, раніше Олексій Романько здійснив поїздку до захисників на фронт, на Донеччину, та привіз для них тактичний одяг, продукти і слова подяки від земляків.

Олександр Слюсар також не вперше допомагає військовим. Так, у квітні він передав сертифікат на 30 тисяч гривень для покращення матеріально-технічної бази  211 окремого спеціального батальйону ЗСУ.

4 листопада
3 листопада