Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Онук екс-голови Верхньої Сироватки балотується в депутати сільради

Вадим Дем’яненко, онук екс-голови та депутата Верхньої Сироватки Олександра Дем’яненка, котрий помер минулого року прямо на сесії, та син президента ФК «Суми», заслуженого юриста України Геннадія Дем’яненка, заявив про продовження справи діда та намір балотуватися в депутати Верхньосироватської ОТГ.

«Друзі — сьогодні моя перша знакова подія в дорослому житті. Я зареєструвався кандидатом у депутати Верхньосироватської ОТГ. Мені 22 роки, юрист за фахом та офіцер запасу, балотуюсь в якості самовисуванця, адже маю наміри відстоювати інтереси виключно нашої громади, а не партій», — рішуче написав юнак на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Балотуватися буду по округу №6 від мого рідного селища — Верхньої Сироватки. До нього входять вулиці Краснопільський шлях. Єдності, ім. Василя Чигирина. Космічна. Лугова, Мисливська, Набережна. Піщанська, Шкільна, провулки Слави та Квітневий.

Тут я виріс та закінчив школу, тут мешкає моя рідня та покоїться мій дід — Олександр Іванович Дем’яненко. Саме розпочату ним справу по розбудові нашої громади, яку він, на жаль, не зміг завершити, я хочу продовжити.

Відразу поінформую громаду про декілька своїх принципових позицій.

Головна проблема Верхньої Сироватки – це неефективність нашої місцевої влади, безкінечні чвари між чинними головою та депутатами, що призвели виключно до безгосподарності в селі. У нас суцільні недобудови – дитсадок, дитячий будинок, міні-стадіон, лікарня, сільські дороги та безліч іншого. Не розібрана стара лікарня, на болота перетворюються наші ставки. Немає надійного маршрутного сполучення до Сум.

Від місцевої влади ми роками лише чуємо безліч виправдань, але не реальні справи. Як може місцева влада розбудовувати село, якщо там більшість чиновників не з місцевих, які не розуміють та не знають людей, проблем громади.

Вважаю, що незважаючи на свій молодий вік, я, як місцевий мешканець, знаю дійсні проблеми Верхньої Сироватки та шляхи їх вирішення, зможу допомогти відбудувати заможну громаду та вирішити проблеми нашого люду.

Вважаю, що потрібно робити реальні справи, а не займатися розмовами. Необхідно закінчити недобудови та упорядкувати селище. Зокрема, створити сучасну зону відпочинку в центрі селища. Для прикладу, минулого року я разом із батьком та нашими однодумцями встановили контактний знак «Люблю Верхню Сироватку».

Але цього замало. Потрібно ремонтувати дороги, колодязі, запускати місцеву маршрутку до Сум. Зробити  безліч інших справ, люди підкажуть, яких. Треба отримувати від громади завдання та реально втілювати його в життя. Це саме головне.

До місцевих виборі, які відбудуться 25 жовтня, ще багато часу. Планую системні зустрічі з виборцями шостого округу Верхньої Сироватки, на яких, упевнений, отримаю не одне їх доручення у нашій загальній справі з розбудови Верхньої Сироватки. Тому ще почуємося і побачимося.

Зробимо Сироватку дійсно Верхньою!», — повідомив Вадим Дем’яненко.

Нагадаємо, що депутатів Верхньосироватської ОТГ обиратимуть у 8 багатомандатних округах, кількість депутатів, які обиратимуться, — 22.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада