Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Патрульні зупинили п’яного водія

Перевищення допустимої норми алкоголю у майже 16 разів зафіксували патрульні у сумського водія.

Автомобіль Mercedes привернув увагу патрульних на перехресті вулиць Металургів та Ремісничої. Керманич на очах поліцейських проїхав на заборонний червоний сигнал світлофора. Рухаючись за автівкою, водій ніби й не помічав вартових порядку та продовжував порушувати ПДР. Він не вмикав світлові покажчики повороту при зміні напрямку руху, а потім і взагалі виїхав на смугу зустрічного руху, де ледь не вилетів за межі проїжджої частини. Зупинивши автомобіль, патрульні відразу ж направилися до водія. Після цього все стало на свої місця. За кермом — чоловік з ознаками сильного алкогольного сп’яніння, у салоні транспортного засобу — двоє пасажирів у такому ж стані.

45-річний водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння в присутності свідків. 3,17 проміле — саме такий результат зафіксував спецприлад, а це майже в 16 разів більше допустимої норми.

“Найстрашніше, що водій навіть не задумався, наскільки небезпечно керувати в такому стані. Свої дії він пояснював великим водійським стажем”, — розповідає інспектор 3-ї роти Олександр Леоненко.
Патрульні відсторонили громадянина від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали.

sumypost.com

4 листопада
3 листопада