Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Патрульні зупинили водія, який одинадцять разів порушув правила

Сьогодні, 3 червня, під час патрулювання вулиці Роменської, інспектори зупинили автомобіль Mercedes Benz Sprinter, адже водій рухався з порушенням ПДР.

За кермом патрульні виявили 38-річного чоловіка. Дивна поведінка керманича, його знервованість відразу ж викликав підозру у вартових порядку, адже він мав явні ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні перевірили його особу за наявними поліцейськими базами та встановили, що лише протягом останнього року на нього склали 11 адміністративних матеріалів. З них 6 протоколів — за керування в стані або з ознаками сп’яніння та 5 постанов за керування автомобілем бувши позбавленим права керування. Також у чоловіка неодноразово виявляли речовини, схожі на наркотичні.

Від огляду на стан наркотичного сп’яніння в присутності свідків чоловік відмовився. Патрульні склали на нього відповідно два адміністративних матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування) та ч. 3 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, що керує з ознаками сп’яніння та двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за це правопорушення) КУпАП. Водія від керування автомобілем відсторонили.

Джерело debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада