Вчора
15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня

Педагог із Сум претендує на чверть мільйона гривень

Вчителька Сумської загальноосвітньої школі I–III ступенів №5 Вікторія Ломака, яка викладає англійську, увійшла до ТОП-50 вчителів України. Тепер вона на шляху до головного призу премії — 250 тисяч гривень, передає sumy.today.

Вікторія регулярно користується соцмережами для організації навчального процесу, проводить опитування в Telegram. Стимулює вчити англійську по сторіз королеви Англії та закордонних кумирів у Instagram. Також вчителька допомагає учням спілкуватися з однолітками з інших країн завдяки спільним проєктам на платформі Etwinning Plus.

«Мої інновації полягають у тому, щоб завжди бути в курсі того, що зараз подобається моїм учням, і використовувати їх зацікавлення в освітніх цілях. Вони люблять знімати відоси? Прекрасно. Значить нехай знімають відео на телефони для уроків, конкурсів та проєктів», — каже сумчанка.

Національна премія Global Teacher Prize Ukraine існує з 2017 року, створена громадською спілкою “Освіторія”. Вчителі, які застосовують інноваційні освітні практики, мають значні досягнення в професійній сфері, виховують громадян світу, які цінують свою роботу та яких відзначають колеги й спільнота.

Переможця оголосять у Міжнародний день вчителя, 3 жовтня 2020 року, винагородять призом у 250 000 гривень та ще безліччю корисних та приємних подарунків від партнерів.

4 листопада
3 листопада