Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Перекриття Харківської в Сумах: де ускладнений рух транспорту

Через перекриття вулиці Харківської в Сумах зранку на деяких вулицях ускладнений рух транспорту. Тронспортні «тягучки» утворились на вулиці Героїв Крут — біля «Епіцентру», на вул. Троїцькій — від обласної лікарні до вул. Супруна.

Об’їхати перекриту ділянку дороги на приватному транспорті можна через проспект Лушпи, вул. Троїцьку та центральний ринок (або вул. Привокзальну, пр. Шевченка), а також через вулиці Петропавлівську та Прокоф’єва.

Ускладнений рух на вулиці Троїцькій від обласної лікарні до вулиці Супруна.

Громадський транспорт сьогодні рухається дещо пільніше, без дотримання графіку руху. Про це повідомляли напередодні.

Схеми руху транспорту Сумська міська рада оприлюднила за день до перекриття. Про те, що рух центральною дорогою буде перекритий, у мерії повідомили у неділю, 2 серпня.

Ремонт дороги від вулиці Героїв Сумщини до «Мануфактури» обіцяють закінчити протягом двох днів. Усю ділянку ремонтуватимуть протягом тижня, йдеться в повідомленні міської ради.

Рух вулицею Харківською в Сумах перекрили з початку доби 4 серпня: на ділянці від проспекту М.Лушпи до перехрестя з вулицею Героїв Сумщини. Центральну проїзну частину дороги почали ремонтувати від вулиці Героїв Сумщини.

4 листопада
3 листопада