Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

У Сумах великі черги до секонд-хенду

З 11 травня уряд частково послабив карантинні обмеження. Перший етап пом’якшення  режиму спричинив неабиякий інтерес сумчан до роботи мережі секонд-хендів. У соцмережах з’явилося відео, де спостерігаються чималі скупчення людей та черги до популярних магазинів вживаного одягу. Як помітно на записі, не всі дотримуються правил безпеки.

Нагадаємо, що згідно з постановами головного державного санітарного лікаря в закладах, які відновили роботу, має бути організовано температурний скринінг усіх працівників перед зміною, заборонено допускати до виконання обов’язків працівників із температурою вище ніж 37,2 градуса або з ознаками ГРВІ, очікування черги здійснюється поза приміщенням із дотриманням дистанції 1,5 м. Дозволене перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 квадратних метрів.

Окрім того, на вході до закладу торгівлі або сфери послуг має бути організовано місця для дезінфекції рук, клієнтів і відвідувачів можна допускати лише в масках або респіраторах, співробітники закладу зобов’язані використовувати медичні маски й одноразові рукавички, а також здійснювати дезінфекцію і прибирання після кожного клієнта.

4 листопада
3 листопада