Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

«Persona|Борис Тодуров» – прем’єра нового проєкту на телеканалі СТС

На «Телеканалі СТС» відбулася прем’єра нового проєкту «Persona». Гостем першого випуску став кардіохірург, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров.

Авторка проєкту Тетяна Корнієнко поспілкувалася із лікарем про те як проходила перша операція з пересадки серця в Україні, чи великий відсоток смертності під час операцій на серці, про 90 днів життя у лікарні від початку повномасштабного вторгнення та як колектив Інституту серця рятував життя поранених.

Також під час інтерв’ю Борис Тодуров анонсував відкриття кардіохірургії на Сумщині:

«В місті досі немає кардіохірургії, а трансплантації серця проводять і досить успішно. Тому сьогодні ми ставимо питання про створення кардіохірургічного центру на базі кардіодиспансеру. Кардіодиспансер має найбільш досвідчених фахівців в галузі малої кардіохірургії. Вони мають досить потужну діагностичну базу».

Проєкт «Персона» – це програма про цілеспрямованих, талановитих, успішних людей. Тих, хто досяг успіху та пройшов нелегкий шлях до нього. Хто має цікаву історію, якою хоче поділитися. Перший випуск можна подивитися за посиланням:

.

4 листопада
3 листопада