Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Під покровом ночі радикали боягузливо обстріляли фарбою банери та вікна приймальні ОП-ЗЖ у Сумах

Вже вдруге за тиждень у Сумах здійснено акти вандалізму щодо ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ. Перший раз вночі 30 вересня були пошкоджені всі 35 носіїв зовнішньої реклами, що розташовані в обласному центрі. Цього разу, в ніч на 7 жовтня, фарбою обстріляли банери та вікна приймальні політичної сили.

Голова регіональної організації ОП-ЗЖ, депутат Сумської обласної ради Олександр Стрельченко обурений такими вчинками радикалів. На його переконання, це намагання залякати політичну силу напередодні місцевих виборів, до яких залишається вже менше трьох тижнів.

«Ті, хто псує будівлі в самісінькому центрі Сум – показує свою недолугість, невихованість і навіть безпорадність. Під покровом ночі вони боягузливо обстріляли наші банери, вікна приймальні. Вони бачать, як ростуть рейтинги ОП-ЗЖ на Сумщині і роблять усе, аби не допустити до місцевих рад прогресивні політичні сили. Очевидно, що радикали не зацікавлені в досягненні миру і благополуччя українців. Утім, я переконаний, що населення обласного центру засуджує будь-які акти вандалізму і зробить свої висновки щодо таких злочинних дій», — наголосив Олександр Стрельченко.

Представники партії звернулися до правоохоронних органів з вимогою оперативного та об’єктивного розслідування інциденту.

«Ми налаштовані рішуче і в подальшому будемо проводити ще більш активну роботу, щоб допомагати людям і підтримувати їх», — резюмував Олександр Стрельченко.

Подібні провокації, кажуть у політсилі, не вплинуть на роботу громадської приймальні.

4 листопада
3 листопада