Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Підбито підсумки конкурсу щодо площі Незалежності у Сумах, реконструкцію якої ініціював нардеп Михайло Ананченко

Ще до війни народний депутат, голова Сумської обласної організації політичної партії «Слуга Народу»  Михайло Ананченко ініціював реконструкцію площі Незалежності у Сумах. Щоб зробити все максимально якісно і комфортно, відбувся конкурс на кращу пропозицію щодо реконструкції. Парламентар переконаний, що майдан у центрі має набути нового, сучасного, європейського вигляду і приваблювати сумчан та гостей міста.

Конкурс, організований управлінням містобудування та архітектури Сумської обладміністрації,  набув статусу всеукраїнського і залучив студентів, які представили своє бачення архітектурно-планувальної організації громадського простору  площі Незалежності. Найкращі роботи днями визначила Українська Академія Архітектури, що підкреслило вагомість події і привернуло додаткову увагу спільноти фахівців.

«Дуже радий, що мою ідею підтримали і студенти проявили активність.  У конкурсі взяли участь більше 60 студентів – архітекторів з 10 вищих навчальних закладів.  І вже є 3 пирзери. Впевнений, що після Перемоги ми реалізуємо цей проект», – сказав Михайло Ананченко.

Сьогодні, 30 червня, в Національному заповіднику «Софія Київська» буде проведена церемонія урочистого нагородження учасників Всеукраїнського студентського конкурсу.

Нагадаємо, окрім парламентської діяльності у Верховній Раді, нардеп Михайло Ананченко активно допомагає військовим та жителям Сумської області. Зокрема,  за сприяння парламентаря громади Конотопщини отримають шкільні автобуси, що допоможе підготуватися до нового навчального року  та вирішити проблему підвезення дітей із віддалених населених пунктів до освітніх закладів. Також народний обранець підтримує громади Шосткинського району у таких важливих питаннях, як облаштування укриттів для населення, відновлення після ворожих обстрілів та наповнення місцевих бюджетів.

4 листопада
3 листопада