Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

“Підтримав ініціативу телеканалу СТС, тому що це допоможе рятувати життя новонароджених малят” — Ігор Васильєв

“Час дарувати” — саме так називався благодійний захід, організований телеканалом СТС.

У нього дуже благородна мета — зібрати кошти на придбання церебрального оксиметру для дитячої обласної лікарні. Цей апарат необхідний для того, щоб рятувати життя новонароджених.

Про те, чому вирішив підтримати цю ініціативу, на своїй сторінці у Facebook розповів народний депутат України Ігор Васильєв:

“Завдяки зібраним коштам з’явиться можливість придбати таке необхідне для порятунку малесеньких діток сучасне обладнання”.

Але, крім збору коштів на апарат, під час заходу провели ще й аукціон, на якому пропонувалося придбати благодійні лоти.

“Я вирішив поборотися за такий лот, як сертифікат на лікування в реабілітаційному центрі для маленької дівчинки Ані Єрмакової.

Чому саме за нього?

І як людину, і як депутата мене дуже турбують проблеми надання якісної медичної допомоги сумчанам.

Я поставив собі за мету, щоб у Сумах якнайшвидше завершилося будівництво реабілітаційного центру при дитячій клініці Святої Зінаїди в Сумах, де маленьким мешканцям Сумщини надаватимуть кваліфіковану допомогу.

Якісна, професійна і вчасно проведена реабілітація – це запорука полегшення стану хворої людини та попередження ускладнень.

Я дуже радію з того, що виграв цей лот, і щиро сподіваюся, що курс лікування, який Аня пройде у центрі, обов’язково їй допоможе почуватися краще”, – написав Ігор Васильєв.

4 листопада
3 листопада