Вчора
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня
21 серпня
20 серпня
16 серпня
15 серпня
13 серпня

Підтримка українського війська продовжується – для наших захисників на передовій передали гуманітарну допомогу

Перший заступник голови Сумської обласної ради Вадим Лисий та депутати відвідали військових 143-ї окремої піхотної бригади, що наразі захищають країну на передових позиціях.

Вони привезли бійцям авто, дрон, мавік, польові душові, харчі, смаколики, ліки та інші необхідні речі.

Разом з командиром бригади, нашим земляком Володимиром Лавриком обговорили подальші потреби бригади, залучення до її лав поповнення.

«Дякую депутатському корпусу обласної ради, волонтерам і всім небайдужим, хто допомагає. Наші воїни гідно оцінюють кожен внесок і цінують підтримку земляків. Це неабияк стимулює і допомагає наближати нашу Перемогу», – сказав Володимир Лаврик. Він передав для обласної ради Прапор 143-ї окремої піхотної бригади.

«Підтримка Збройних Сил України – це найважливіша на сьогодні справа. Адже наші військові захищають рідну землю, і від їхнього забезпечення та бойового духу залежить повернення українських територій», – наголосив Вадим Лисий. І додав, якби важко не було волонтерити через більш як два роки війни, завжди треба пам’ятати, що ЗСУ набагато важче. Тому треба відкривати друге дихання і працювати далі.

4 листопада
3 листопада