19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Підведені підсумки благодійної акції «До Світлого дня — світлі вчинки»

6 серпня митрополит Сумський і Охтирський Євлогій передав Сумській обласній дитячій клінічній лікарні медичне обладнання та препарати на суму понад 670 тисяч гривень, які були зібрані у ході Десятої єпархіальної благодійної акції допомоги онкохворим дітям Сумщини «До Світлого Дня — світлі вчинки». Понад 80 тисяч гривень зібрала у рамках акції Конотопська єпархія УПЦ, яка придбала на ці кошти лікарські препарати.

Митрополит Євлогій привітав завідувачку відділення онкогематології СОДКЛ Ліану Кузьмівну Нікітенко, а також персонал відділення, благословив на подальшу плідну працю. Сумський Архіпастир також подякував усім, хто долучився до акції.

Збір коштів проходив протягом Великого Посту, коли у кожному храмі Сумської єпархії було встановлено скриньку із логотипом для збору пожертв.

Нинішнього року у зазначений період тривали карантинні обмеження, що суттєво вплинуло на результати акції, адже храми тривалий час були фактично закриті. Однак маленькі пацієнти не залишились без суттєвої допомоги від усіх, хто долучився до акції. Сподіваємось, що результати лікування стануть свідченням дієвості та ефективності благодійної акції «До Світлого Дня — світлі вчинки».

 

4 листопада
3 листопада