12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Після депутатського звернення Максима Гузенка Попівська громада отримає модульну котельню для школи та обладнання для лікарні

Ще один освітній заклад Роменщини до кінця року перейде з газового на альтернативне опалення.

У відповідь на депутатське звернення народного обранця від Сумщини Максима Гузенка (партія «Слуга народу») до міністра фінансів України і голови Комітету з питань бюджету ВРУ в бюджет Попівської сільської тергромади надійшов 1 мільйон гривень на закупівлю модульної котельні в школу села Тулушка.

“До бюджету Попівської сільської тергромади надійшов 1 мільйон гривень на придбання модульної котельні в Тулущанський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (с. Тулушка Конотопського району). Відтепер приміщення школи опалюватимуть дровами, що значно зекономить бюджетні кошти на опалення.

Кошти на закупівлю котельні виділили з держсубвенції після мого звернення до міністра фінансів України Сергія Марченка і голови Комітету з питань бюджету ВРУ Юрія Арістова.

Фінансову підтримку за рахунок субвенції отримає і Центр первинної медико-санітарної допомоги в с. Попівка. Сюди вже спрямовано 300 тисяч гривень на закупівлю біохімічного аналізатора для лабораторних досліджень”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада