Вчора
15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня

Після сьогоднішньої атаки на Суми нардеп Михайло Ананченко закликав підтримати благодійний збір, щоб закрити небо над Сумщиною

Днями за сприяння народного депутата Михайла Ананченка благодійний фонд «Разом для України» та Сумська обласна військова адміністрація підписали меморандум про співпрацю та розпочали спільну роботу над реалізацією проєкту «Закриємо небо Сумщини» – https://www.razomforukraine.org/ua/novyny/close-sumy-sky/

«Мета проєкту – збір коштів на засоби, які підвищують видимість БпЛА, та можливість їхнього знищення, – комплекси світлових прожекторів. Маючи такі комплекси в достатній кількості, мобільні групи ППО зможуть швидше виявляти та знищувати цілі, запобігаючи нищівним ворожим ударам по цивільній інфраструктурі Сумщини. Після сьогоднішньої нічної атаки шахедами, актуальність проєкту тільки зросла!

В рамках реалізації проєкту «Закриємо небо Сумщини» було відкрито збір на 6 млн. грн. Дізнатися детальну інформацію про проєкт та задонатити на нього можна за посиланням – https://www.razomforukraine.org/ua/novyny/close-sumy-sky/

Сам долучаюсь до збору, та закликаю зробити це кожного мешканця області, який має таку можливість! Кожні 10, 20, 50 чи 100 гривень стануть вашим внеском у спільну безпеку.

Також закликаю бізнес Сумщини підтримати донатами та стати ПАРТНЕРАМИ проєкту «Закриємо небо Сумщини». Фонд «Разом для України» розмістить ваше лого на сторінці проєкту серед інших партнерів», – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також парламентар відзначив, що від початку повномасштабного вторгнення фонд «Разом для України» здійснив 168 доставок допомоги захисникам Сумщини на суму більше ніж 65 млн. гривень, а закладам охорони здоровʼя допоміг на загальну суму у 24 млн. гривень. Як повідомив Михайло Ананченко, до моменту підписання меморандуму фонд зібрав понад 1 млн грн. на проєкт «Закриємо небо Сумщини» та вже передав захисникам неба області 5 перших комплексів світлових прожекторів, один комплекс із  сучасними засобами наведення та 1 позашляховик, які вже сьогодні використовуються силами ППО.

Нагадаємо, раніше  нардеп Михайло Ананченко  разом із колегами ініціював звернення до Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, Міністра оборони Рустема Умерова та міжнародних партнерів із проханням про допомогу в захисті неба Сумщини.

ПОДІЛИТИСЯ В СОЦ
4 листопада
3 листопада