16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Почесним громадянином Сумського району став підполковник ЗСУ

Сьогодні, 7 квітня 2023 року пройшла двадцята сесія Сумської районної ради, на якій серед іншого розглядались питання нагородження мешканців Сумського району.

За особисту мужність і героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету звання Почесного громадянина Сумського району депутатами присвоєно підполковнику Збройних сил України, уродженцю Верхньої Сироватки Сергію Сосєдському. Також на сесії прийнято рішення нагородити почесними відзнаками «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» першого та другого ступеню підполковника Олексія Долгого та капітана поліції Юрія Гамоту.

«Надзвичайно гордий, що маю честь знати цього героя, мого односельця із рідної Верхньої Сироватки, кавалера орденів Данила Галицького, Богдана Хмельницького третього та другого ступенів, командира підрозділу славетних американських гаубиць М777.

Низький йому уклін за службу, низький уклін батькам за виховання, низький уклін його братам за щоденну підтримку», – відзначив на своїй сторінці у Фейсбук про нагороду підполковника ЗСУ Сергія Сосєдського голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко.

4 листопада
3 листопада