Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Подробиці ДТП із постраждалими дітьми (фото)

Мова йде про ДТП, яка сталася вчора, 28 травня, у Липовій Долині. Деталі аварії у Фейсбуці повідомила прес-секретарка прокурора Сумщини Наталя Науменко. Перебуваючи, за попередніми даними, у стані алкогольного сп’яніння, водій протаранив дві автівки, в одній з яких перебували малолітні діти.

Водій автомобіля Suzuki Grand Vitara V6, рухаючись по вул. Горького в смт Липова Долина в бік ценру селища, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, допустив зіткнення з автомобілем марки Газель, після чого продовжив свій рух, періодично змінюючи смуги, та в подальшому допустив зіткнення з автомобілем Москвич червоного кольору, в якому окрім водія перебули малолітні діти — 2010 та 2013 року народження. Всі троє наразі перебувають у лікарні.

Водій Suzuki залишив місце ДТП і транспортний засіб. Його затримали поліцейські через годину. Попередньо встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. На даний час затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Прокурор та слідчій готують йому повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу. Дії водія кваліфіковано за ч. 1 ст. 286 КК України, написала вона.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/society/podrobitsi-dtp-iz-postrazhdalimi-ditmi-ta-pozashlyahovikom-foto

4 листопада
3 листопада