Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Подробиці ДТП, у якій постраждав розповсюджувач преси

З’ясувалися подробиці ДТП, що сталася 31 травня на перетині вулиць Путивльської і Суворова у Глухові за участю легкового автомобіля і триколісного транспортного засобу, яким керував розповсюджувач газет Микола Сазонов. Найбільше рознощика преси засмутив факт пропажі велосипеда. «Вкрали», — так сказав Микола. Але, як з’ясувалося, про головне чоловік промовчав, пише hlukhiv.info.

Пасажирка червоної «Toyota», що є безпосереднім учасником аварії, розповіла, що в той нещасливий день вони сім’єю їхали до родичів по Суворова, не поспішаючи, на низькій швидкості, не більше 30 км. Коли дісталися до перехрестя з Путивльською, переконалися, що інших авто, що перешкоджають руху немає і рушили їхати далі … але саме в цю саму секунду, не зменшуючи швидкості, перетинав дорогу Микола. В результаті сталося зіткнення. Від удару газетяр впав на лобове скло іномарки. На щастя, обійшлося легкими подряпинами. Жінка каже, що велосипедист встав і хотів було піти з місця події, але вони з чоловіком зупинили його, викликали швидку і поліцію.

У лікарні потерпілого оглянули, з ним все добре. «У сорочці народився», — говорить дружина водія «Toyota». А ось п’ятирічна дитина, на яку полетіли друзки лобового скла, отримала стрес.

Підвезти Миколу з місця аварії не було можливості, оскільки машина була опечатана, а його велосипед був доставлений на штраф-майданчик Глухівського відділу поліції. Писати заяву на винуватця ДТП власник іномарки не став. У відділі поліції повідомили, що велосипед уже забрав брат Миколи. А ось ремонт «Toyota» влетить в «копієчку».

P.S. На закінчення хотілося б додати, що Микола вже не в перший раз потрапляє в ДТП, про що і розповів власникам іномарки.

4 листопада
3 листопада