12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Поки мер Тростянця думає про фестивалі, у нього закривають депо

«Укрзалізниця» хоче ліквідувати локомотивне депо «Смородине» у Тростянці, а мер-“господарник” Юрій Бова мовчить як риба.

Ми вже повідомляли про те, що «Укрзалізниця» хоче ліквідувати локомотивне депо «Смородине» у Тростянці. І ось днями у мережі з’явився наказ про припинення роботи підрозділу вже з 1 грудня 2020 року. Наслідки цього рішення для людей та підприємств, які працюють на території району, однозначно будуть негативні.

Чому ж мер-“господарник” Юрій Бова, який так “печеться” за своє місто і за людей, проявляє байдужість до цього питання? Чому не їде до Києва відстоювати інтереси 360 людей, які працюють на одному із стратегічних підприємств Тростянця?

Чи може з вікна комфортабельної автівки транспортні проблеми простих людей не здаються такими важливими, щоб на них гаяти “дорогоцінний” чиновницький час?

Нагадаємо, що локомотивне депо «Смородине» має якісні показники у забезпеченні безперервних залізничних перевезень та безпеку руху поїздів не лише територією Тростянеччини, а й на всій Сумській дирекції залізничних перевезень, загальною протяжністю близько 500 кілометрів; забезпечує якісним транспортним залізничним сполученням мешканців 7 районів Сумщини та райони Харківщини й Полтавщини.

4 листопада
3 листопада