12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Поліцейські розшукують шахрая, який спустошив банківський рахунок жительки Лебедина

До Лебединського відділення поліції із заявою про шахрайство звернулася 59-річна місцева жителька та повідомила, що зранку їй на мобільний зателефонував невідомий та назвався представником служби безпеки банку. У розмові чоловік зазначив, що її банківська картка заблокована. Для розблокування попросив назвати пін-код. Також додав, що зараз жінка отримає повідомлення, після якого їй необхідно буде оновити пароль від картки. Довірлива громадянка виконала всі «інструкції по розблокуванню», а вже за кілька хвилин отримала смс – повідомлення про зняття з картки 10 000 гривень.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці радять громадянам: якщо вам зателефонували з подібними питаннями – відразу кладіть слухавку і звертайтеся на «гарячу» телефонну лінію тієї банківської установи, де ви обслуговуєтесь. Оператор не тільки перевірить отриману вами інформацію, а й порадить, в яку саме філію вам потрібно буде звернутися в разі необхідності. Тож будьте обачними і не дайте себе ошукати.

4 листопада
3 листопада