Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Поліцейські Сумщини повернули в родину дитину, яка блукала на Липоводолинщині

Про дитину, яка самотою блукає біля автодороги, до Липоводолинського відділення поліції повідомив житель одного з сіл району. На виклик негайно виїхали працівники поліції.

На вказаному заявником місці правоохоронці підібрали хлопчика на «борт» службового авто – малий, років десяти на вигляд, був геть брудний, виснажений, та дуже хотів пити. Як потім з’ясували поліцейські, він пройшов більше шести кілометрів полями. Заспокоївши хлопця та надавши всю необхідну допомогу, правоохоронці розпочали пошуки його родини та місце проживання. Сам «мандрівник» на запитання хто він, як його звати, скільки йому років та звідки, нічого пояснити не міг. Більше того – дорогу додому не пам’ятав, говорив, що в цьому селі перебуває вперше, нікого з місцевих не знає.

Поліцейські об’їздили сусідні населені пункти, аби хтось з місцевих жителів міг впізнати дитину, проте ніхто з громадян раніше його не бачив. Правоохоронці звернулися за допомогою до соціальних педагогів навколишніх навчальних закладів, аби з’ясувати хоч якусь інформацію про дитину, але – марно.

Відтак, стало зрозуміло, що хлопець не місцевий. Правоохоронці доправили його до відділку поліції та перевірили інформаційні бази даних по інших територіальних підрозділах поліції.

«Інтенсивні пошуки вже за годину дали свій позитивний результат,- коментує ситуацію Олександр Гресь, начальник Липоводолинського відділення поліції.- Як виявилось, 10-річний Євгенко – житель сусідньої області, і перебував у розшуку як безвісти зникла дитина. Під час розмови з поліцейськими хлопець пояснив свою втечу з дому сваркою з батьком».

Працівники поліції сповістили про «знайду» ініціатора розшуку, а згодом передали хлопця прибулим гадячським колеги та представнику місцевої влади, аби вже ті повернули його в коло родини.

Відділ комунікації поліції Сумської області

4 листопада
3 листопада