Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Поліція виявила у жителя Сумщини схованку з марихуаною

Правоохоронці в ході проведення профілактичних заходів, спрямованих на протидію незаконному обігу наркотиків, вкрили жителя одного з сіл у зберіганні наркотичної сировини та вирощуванні конопель.

Чоловік вже має у своєму минулому судимість за зберігання наркотиків. Тож і цього разу правоохоронці задокументували факт незаконного виготовлення ним і зберігання наркотичної сировини.

Під час обшуку господарства громадянина працівники поліції виявили сховок з пакунком, в якому містилась суха подрібнена речовину рослинного походження. Загальна вага вилученого канабісу склала 20 грамів. Також було вилучено і саморобний пристрій для куріння наркотику, так званий «бульбулятор». Окрім цього, на присадибній ділянці чоловіка, неподалік будинку, росли коноплі – поліцейські вилучили 5 кущів майбутнього канабісу, та разом зі знайденою сировиною направили на експертне дослідження.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виготовлення.., зберігання… наркотичних засобів) КК України, в рамках якого перевіряють зловмисника на причетність до збуту наркотичної сировини. Чоловіку, у відповідності до чинного законодавства, загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

4 листопада
3 листопада