Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Поліція знайшла майже півкіло марихуани у конотопця

Майже півкілограма висушеної та приготованої до вживання марихуани виявили працівники Конотопського відділу поліції вдома у 43-річного жителя райцентру. Чоловік запевняє, що зберігав її виключно для власних потреб.

Поліцейські застерігають: наркотики руйнують не тільки здоров‘я, але й долю людини.

Наразі  за даним фактом в поліції відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Всі вилучені речовини та сировина направлені на експертні дослідження. Відтак, «любителям» дурман-зілля загрожує покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3-х років.

Працівники поліції звертаються до громадян з проханням не бути байдужими до проблеми поширення наркотиків, та повідомляти на спецлінію «102» про всі відомі їм факти виготовлення, реалізації, зберігання чи перевезення наркотичних або психотропних речовин.

Джерело: konotop.in.ua

4 листопада
3 листопада