Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Помер колишній голова райради на Сумщині

На 80-му році пішов із життя колишній голова Білопільської районної ради Глущенко Леонід Федорович. Про це повідомляють на сторінці Білопільської райради у Фейсбуці.

«Білопільська районна рада глибоко сумує з приводу смерті колишнього голови районної ради Глущенка Леоніда Федоровича і висловлює співчуття родині покійного», — йдеться у повідомленні.

Довідка

Глущенко Леонід Федорович народився 4 вересня 1941 року в селі Ободи Білопільського району в сім’ї вчителя. Навчався в Ободівській семирічній школі, потім ув Яструбинській середній школі. Закінчив Маловисторопський сільськогосподарський технікум, Українську сільськогосподарську академію, Вищу партійну школу з червоними дипломами. В академії навчався в аспірантурі. Має друковані роботи. Здобув освіту юриста в Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.

Служив у лавах Радянської Армії на посадах курсантського, сержантського і офіцерського складу. Має статус учасника бойових дій.

Працював за фахом в органах влади і управління в Сумському районі та м. Суми. У Білопіллі — з 1981 року до виходу на пенсію, працював першим секретарем РК КПРС, головою виконкому, головою районної ради, представником Президента України в Білопільському районі.

На честь 900-річчя заснування міста Білопілля за значний особистий внесок у розвиток інфраструктури міста виконавчий комітет міської ради в 1997 році вирішив присвоїти звання «Почесний громадянин міста Білопілля» ветерану праці Глущенку Леоніду Федоровичу.

4 листопада
3 листопада