Вчора
15 жовтня
14 жовтня
12 жовтня
9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
2 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня

Понад 3 тис доставок ліків замовили жителі області через проєкт «ЛікиВдома»

За допомогою проєкту жителі області можуть отримувати препарати з безкоштовною доставкою. Наразі на Сумщині здійснено понад три тисячі успішних доставок. Найбільш активними виявилися жителі Сум, Шостки, Конотопа, Охтирки, Ромнів, Глухова, Лебедина.

На Сумщині більше двох місяців діє проєкт “ЛікиВдома”

Найчастіше жителі Сумщини шукали ліки від серцево-судинних захворювань, астми, гормоно-вмісні препарати, а також ліки від м’язового болю, сорбенти, протизапальні засоби та заспокійливі.

Щоб замовити доставку, необхідно сформувати на сайті замовлення та у способах доставки обрати «Доставка Укрпоштою». Сайт знайде потрібні ліки за оптимальною ціною – з-поміж 55 тисяч аптечних товарів із 5,6 тисяч точок з усієї України.

Ціна буде на 20% нижчою за середню аптечну. Замовляти доставку можна як на поштові відділення, так і адресно. Оплату на замовлення можна здійснити як попередньо карткою на сайті, так і при отриманні.

Виняток щодо замовлення з доставкою складають медикаменти, котрі потребують спеціального температурного режиму зберігання, входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, не є сильно діючими або отруйними лікарськими засобами.

Для жителів, у яких немає можливості здійснити замовлення в Інтернеті, діє спеціальна телефонна лінія – 068 296 14 52.

Джерело: Трибуна

4 листопада
3 листопада