Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Порядок біля сумських річок та озер обійдеться місту в “копієчку”

Міський Департамент інфраструктури оголосив майже мільйонний тендер на проведення благоустрою біля річок Псел, Сумка та Стрілка.

Про його подробиці стало відомо з сайту публічних закупівель. Зокрема, переможець має щотижня на 43,5 га збирати та вивозити сміття, прибирати сухостійні та аварійні дерева, косити траву, бур’яни та чагарники. І за це міський департамент інфраструктури готовий заплатити 900 тис грн.

Порядок планують навести у спеціально визначених місцях:

біля  р. Стрілки (в районі торгівельних павільйонів та кафе «Бістро» по вул. 1-ша Набережна р. Стрілка; від вулиці Кругова до впускного каналу річки по провулку Ковалевський);

біля р. Сумки (між мостами вул. Горького та вул. Герцена; вул. Герцена та вул. І. Виговського; від Косівщінського водосховища до мосту по вулиці Білопільський шлях);

біля р. Псел (в районі провулку 2-й Воробйовський та вул. І. Сірка, 2; від мосту 40-ї Армії по вул. Харківській до водолазного полігону Сумської рятувально-водолазної служби; від мосту Харитоненка по вул. Троїцькій до мосту 40-ї Армії по вул. Харківській; від мосту 40-ї Армії до мосту по вул. 20 років Перемоги; від мосту по вул. Героїв Крут до зон відпочинку в районі комплексу «Здибанка»).

Цікаво, що у інформації до тендеру Департамент анонсував прибирання не лише біля річок, а й на Чешці та інших водних об’єктах міста. Утім, їх не має у переліку, де планується проводити прибирання.

І ще, чи королюватимуть відповідні структури якість виконанних робіт, враховуючи їх об’єм.

4 листопада
3 листопада