Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Пошук: на Сумщині поліцейські розшукують безвісті зниклого чоловіка

Житель Шостки ще 19 червня пішов з дому і назад не повернувся. Правоохоронці вживають заходів щодо розшуку 49-річного чоловіка і розраховують на допомогу небайдужих громадян.

Про зникнення Анатолія до поліції повідомила його сестра. Жінка розповіла, що 19 червня брат, який страждає на розлади психіки, пішов до церкви і назад не повернувся.

На розшук безвісті зниклого чоловіка зорієнтований особовий склад поліції Шостки та сусідніх райцентрів. Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою розіслане у всі відділи та відділення поліції Сумщини.

Крім того, в ході проведення пошукових заходів правоохоронці встановили, що зниклого чоловіка бачили 21 червня на автовокзалі у Шостці, звідки він рейсовим автобусом поїхав до Глухова. Там побував у місцевій лікарні, але за медичною допомогою не звертався. Наразі його подальша доля невідома.

На вигляд розшукуваному 45 — 50 років, зростом близько 170 — 175 см, худорлявої статури. Має темне коротке волосся та світлі очі.
Був вдягнений у білу футболку, синю сорочку та світло-сині джинси. Взутий у чорно-білі кросівки з написом «Nike».
При собі чоловік мав ксерокопію власного паспорту громадянина України та білий пакет.

Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими, і допомогти у розшуку чоловіка. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе встановити місцеперебування Анатолія Власенка, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: вул. Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

4 листопада
3 листопада