Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Пожежі на Білопільщині: горіли будинки та гаражі

2 жовтня о 13:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні в одному з білопільських домогосподарств. На гасіння направили черговий караул 20 державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомляє сайт Управління ДСНС України в Сумській області.

На момент виявлення сусідами пожежі, вогонь вже встиг поширитися на поруч розташовані дві господарчі споруди та дрова. Вже через чотири хвили після виклику, вогнеборці прибули на місце події. Виникла загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Для безперебійної подачі води автоцистерни довелося дозаправляти від пожежного гідранту, який знаходився на відстані 2 км від осередку горіння.

О 14:10 вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння, о 16:10, витративши на гасіння близько 17 т води, повністю ліквідувати.

Всього на місці події працювало сім чоловік особового складу та дві одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

2 жовтня о 22:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні, гаража та прибудови під одним дахом в одному з домогосподарств села Новоандріївка Терещенківської сільської ради. На гасіння направили відділення чергового караулу 20 державної пожежно-рятувальної частини, 40 державний пожежно-рятувальний пост та місцеву пожежну команду с. Куянівка. Про це повідомляє сайт Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пожежу виявив господар у той момент, коли вогонь почав виходити з-під покрівлі. На момент прибуття вогнеборців, полум’я охопило покрівлю та перекриття літньої кухні, гаража та прибудови по всій площі. Виникла загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів дихання. Для безперебійної подачі води автоцистерни довелося дозаправляти від пожежного гідранту, який знаходився на відстані 3 км від осередку горіння.

О 01:41 вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння, о 04:58 – повністю ліквідувати.

Всього на місці події працювало шість чоловік особового складу та дві одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, один працівник та один автомобіль місцевої пожежної команди с. Куянівка.

Джерело: bilopillia.city

4 листопада
3 листопада