Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Працівника мерії Сум відсторонили від посади

Мова йде по головного айтішника Сумської міської ради — начальника відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Віктора Бєломара, пише odindoma.sumy.ua.

Міській голова Сум Олександр Лисенко видав розпорядження по проведення службового розслідування стосовно можливого недодержання Бєломаром законодавства про службу в органах місцевого самоврядування та антикорупційного законодавства. Розслідування триватиме до 26 червня, і на час його проведення Бєломара відсторонено від виконання ним посадових обов’язків.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням міського голови наразі службове розслідування також проводять щодо начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) Сумської міської ради Анатолія Довбні, якого теж відсторонено від посади.

Як і у випадку з Довбнею, розслідування стосовно Віктора Бєломара міській голова призначив «у зв’язку з поширенням у ЗМІ інформації, яка шкодить авторитету служби в органах місцевого самоврядування та викликає значний суспільний резонанс». 

4 листопада
3 листопада