Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Працівники «Гідросфери» отримали сертифікати від компанії «Hot Well»

ТОВ «ІБК «Гідросфера» має чергове підтвердження професійного зростання своїх працівників – сертифікати від компанії “Hot Well” щодо можливості обслуговувати газові опалювальні котли провідних іноваційних марок – BAXI, WESTEN, ROCA, TERMAL, SOLLY, DE DIETRICH, електричні котли – MORA-TOP та твердопаливні – VIADRUS.

Завдяки отриманим знанням спеціалісти ТОВ «ІБК «Гідросфера» будуть сертифіковано та у відповідності з усіма необхідними вимогами виробника встановлювати та обслуговувати новітнє теплове обладнання. І на відміну від інших продавців подібних устаткувань, надаватимуть ще й сервісне гарантійне обслуговування для максимальної зручності покупців.

«Наша компанія вже давно взяла на озброєння кращі світові галузеві практики і ефективно їх впроваджує. Сертифікація наших працівників вкотре засвідчує статусність нашої компанії та магазину «Тепломережа», а також унікальність співробітників, які можуть працювати з найсучаснішим тепловим обладнанням», – підкреслив директор «ІБК «Гідросфера» Григорій Магденко.

Він додав, що компанія системно інвестує у розвиток своїх працівників і створює всі можливості, аби через навчання і тренінги вони могли проявити свій потенціал.

Нагадаємо, що «ІБК «Гідросфера» спеціалізується на наданні широкого комплексу послуг: продажі, монтажі, пуско-налаштуванню та сервісно-технічному обслуговуванні топкових, котелень, інженерних систем (опалення, газопостачання, водопровід, каналізація, кондиціонування та вентиляції), систем сигналізації загазованості та системи комплексної очистки води.

4 листопада
3 листопада