Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Працівники Путивльського педагогічного коледжу просять не закривати заклад і дати можливість працювати

Керівництво Путивльського педагогічного коледжу розповіло про свої побоювання щодо можливого закриття закладу і паніку серед абітурієнтів.

Вони готувалися відзначати 100 річний ювілей, натомість отримали звістку про можливе закриття.

За словами директора Путивльського коледжу Леоніда Фомакіна, проєкт рішення про реорганізацію коледжу і приєднання його до Інституту післядипломної роботи був для них абсолютно несподіваним.

«Таке приєднання не дає жодної перспективи розвитку, бо скоріш за все фінансування йтиме по залишковому принципу…. Ми готуємо спеціалістів в основному для початкової освіти, а інститут займається перепідготовкою…  Дайте нам можливість працювати як вищому педагогічному закладу», – наголосив він.

Невизначеність ситуації, каже, може сприяти відтоку абітурієнтів з коледжу. Бо нині по місту  активно «поповзли» чутки про закриття коледжу в наступному році, і що ніякої підготовки кадрів тут не буде.

Тож керівництво Путивльського педагогічного коледжу просить обласну адміністрацію та депутатський корпус звернути на їх увагу та відмінити процес реорганізації, який Департамент освіти розпочав за рішенням профільного міністерства про оптимізацію навчальних закладів.

Нагадаємо, що на найближчій сесії обласної ради планується розглянути питання про реорганізацію Путивльського педагогічного коледжу.

 

 

 

 

4 листопада
3 листопада