Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Працівниця аптеки потрапила на гачок шахрая

До відділу поліції звернулася 30-річна жителька Конотопу. Вона розповіла, що їй на службовий телефон подзвонив невідомий чоловік і представився генеральним директором мережі аптек. Співрозмовник спочатку не викликав у жінки жодних підозр, адже дуже по-діловому цікавився справами в аптеці, кількістю та асортиментом товару, «уточнив» показники по звітності. Після цього поцікавився кількістю готівки в касі та попросив перерахувати гроші йому на банківську картку, номер якої він назвав під час розмови.

Жінка виконала вказівку співрозмовника, кількома платежами перерахувавши кошти у сумі 12 100 гривень. Засумнівалась лише під час останнього платежу. Аби перевірити свої підозри, з’ясувала прізвище справжнього генерального директора аптечної мережі та його контактний телефон. І тільки тоді зрозуміла, що її ошукали.

Наразі за цим фактом конотопські слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) та вживають всі необхідні заходи для встановлення особи зловмисника та його місцезнаходження.

4 листопада
3 листопада