Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Правоохоронці попераджають мешканців Кролевеччини про шахрайства

Днями, аби попередити населення району, особливо літніх людей та пенсіонерів, щодо шахрайських оборудок, співробітники сектору реагування патрульної поліції Кролевецького відділення поліції організували і провели ряд зустрічей з жителями населених пунктів.

Під час бесід правоохоронці розповідали про різновиди шахрайських схем, попереджували про психологічні прийоми, до яких вдаються аферисти, аби видурити у жертви гроші, та радили, як «вирахувати» такого пройдисвіта. Пояснювали, як слід діяти у тих випадках, коли їм телефонують незнайомці і пропонують свою «допомогу» у вирішенні якихось проблемних питань як то «розблокування» банківської картки чи підвищення кредитного ліміту, «відкупу» когось з родичів від начебто кримінальної відповідальності або надання допомоги потерпілим. Також застерегли і від необачності під час придбання-продажу товарів через Всесвітню мережу.

Працівники поліції роздали учасникам таких зустрічей, перехожим та водіям пам’ятки «Як не стати жертвою шахраїв». Окрім того, розмістили листівки та флаєри відповідного змісту і у місцях масового скупчення людей: на зупинках громадського транспорту, на дошках оголошень, в магазинах, відділеннях зв‘язку, лікарнях тощо.

Джерело:05453.com.ua

4 листопада
3 листопада