Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Правоохоронці розшукують шахрая, який зняв з банківської картки жительки Сумщини 7300 гривень

Вдень на мобільний телефон 45-річної жительки Лебедина зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником одного з державних банків та повідомив, що їй необхідно підтвердити свою особу.

Не задумуючись над причиною такого дзвінка, жінка надала всі запитувані особисті дані. А через 15 хвилин, перевіривши баланс, виявила зникнення 7300 гривень.

Сама постраждала каже, що знала з засобів масової інформації про таку шахрайську схему. Проте на той момент вона не придала цьому значення.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», в рамках якого ведуться пошуки афериста.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням недовіряти інформації, отриманої телефоном від невідомих людей, ким би вони не називались. Якщо вам телефонують з банку та просять коди з смс – повідомлення для дистанційного проведення фінансових операцій, – не погоджуйтесь. Всі питання стосовно ваших грошей вирішуйте виключно у фінансовій установі. Будьте обачні, і вам не доведеться бути жертвою шахраїв.

Відділ комунікації поліції Сумської області

4 листопада
3 листопада