Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Правоохоронці Сумщини провели тактико-спеціальні навчання

Поліцейські Головного управління Національної поліції області спільно зі співробітниками територіального управління Служби судової охорони та військовослужбовцями Нацгвардії відпрацьовували алгоритм дій під час надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути в ході проведення судових процесів та у разі загострення обстановки в залі судового засідання.

Заняття проходили на базі Зарічного районного суду. Головною метою навчань був обмін досвідом з колегами різних служб і налагодження взаємодії у виконанні поставлених службових завдань.

«Сьогодні ми відпрацьовували дії правоохоронців під час проведення резонансних судових засідань та у разі загострення обстановки на території судової установи, — коментує Андрій Івашина, т.в.о.начальника територіального управління Служби судової охорони у Сумській області. – Особливу увагу приділили питанням щодо дій під час прояву масової непокори у залі судового засідання та порядку дій у разі виникнення масових заворушень перед приміщенням суду».

На думку керівників задіяних служб, правоохоронці продемонстрували високий рівень теоретичних знань та практичних навичок, а також показали впевнені та рішучі дії при блокуванні сторонніми особами виїзду із судової установи.

 

4 листопада
3 листопада