Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Представники Лебединщини поїдуть до Верховної Ради відстоювати свої інтереси щодо формування ОТГ

Сьогодні, 12 червня 2020 року, представники Лебединщини відвідають Верховну Раду України, де будуть продовжувати відстоювати позицію громади в резонансному питанні приєднання Лебединського району до Сумського, а не до Охтирського, як пропонується в актуальному проєкті закону “Про утворення та ліквідацію районів”.

До складу лебединської делегації ввійдуть очільники міста, району та представники громадськості, зокрема: міський голова Лебедина Олександр Бакликов, т.в.о. голови районної ради Світлана Горошко, т.в.о. голови РДА Оксана Лихина, голова Василівської сільської ради Антоніна Клюс, депутат міської ради Іван Минюк.

Очікується, що делегати з Лебединщини візьмуть участь у засіданні підкомітету ВРУ з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, а також поспілкуються з головою підкомітету Віталієм Безгіном та головою профільного комітету Андрієм Клочком. До представників Лебединщини у Києві приєднаються народний депутат України Микола Задорожній та голова Сумської ОДА Роман Грищенко.

Влада міста рішуче налаштована відстоювати позицію, яку підтримує переважна більшість жителів міста та району на всіх рівнях та всіма можливими, офіційними способами і до поїздки у Київ підготовлено належний пакет документів, що будуть передаватися на розгляд. Ми переконані, що думки лебединців і мешканців району мають бути почуті, а Лебединщина стане частиною Сумського району!

Лебединська міська рада

4 листопада
3 листопада