Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Президент ФК «Суми» Геннадій Дем‘яненко доєднався до челенджу губернатора Сумщини «Відремонтуй палату»

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко започаткував челендж «Відремонтуй одну палату в лікарні».

Президент ФК «Суми» Геннадій Дем‘яненко підтримав челендж посадовця та прокоментував, – «Дуже вірний та своєчасний посил. Я також за власний рахунок відремонтую палату в Сумській райлікарні. З Володимиром Поцелуєвим уже угодив. Чому саме ця лікарня? Причина проста – там не один раз лікувалась моя мама. Впевнений, що мешканці Сумщини дійсно мають лікуватися в комфортних умовах».

Нагадаємо, що Роман Грищенко звернувся до представників бізнесу, небайдужих громадян та запропонував цей челендж. Він запросив долучитися до нього депутатів, посадовців та представників бізнесу.

Сумський міський голова Олександр Лисенко першим перейняв ініціативу голови Сумської облдержадміністрації та запевнив, що відремонтує палату в Сумській центральній міській клінічній лікарні.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/prezident-fk-sumi-gennadij-dem-yanenko-doyednavsya-do-chelendzhu-gubernatora-sumshhini-vidremontuj-palatu

4 листопада
3 листопада