Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Президент ФК «Суми» Геннадій Дем‘яненко відвідав об’єкти “Великого будівництва” у Кривому Розі

У місті Кривий Ріг на Дніпропетровщині в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» повним ходом іде реконструкція двох стадіонів – «Металург» та «Спартак».

Компактний «Спартак» уже  отримав криті трибуни на 3,5 тис глядачів, «живий» трав’яний килим, будуються «гумові» бігові доріжки та майданчик для кросфіту. Введення в експлуатацію заплановано цього року. Стадіон «Металург» – це повноцінний та масштабний сучасний футбольний комплекс стандарту FIFA місткістю 20 тисяч глядачів. На ньому передбачено влаштування надсучасного гібридного футбольного поля з системою підігріву та поливу. Запланований термін введення в експлуатацію – 2022 рік. До речі, на одному з тренувальних полів цього комплексу ФК «Суми» зіграв матч з дублем місцевого «Кривбасу».

Президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем‘яненко: «Вперше побував у славетному місті Кривий Ріг. Завдячуючи Володимиру Орлову (перший заступник губернатора Дніпропетровщини, – ред.) отримав можливість завітати на деякі об’єкти програми нашого Президента Володимира Зеленського Велике будівництво, зокрема футбольної інфраструктури. Сміливо можна констатувати – країна змінюється на краще, і це факт. І надзвичайно добре, що видатні вихідці з Кривого Рогу піклуються про своє рідне місто! Упевнений, що незабаром президентська програма охопить і реконструкцію сумського «Авангарду». Надзвичайно приємно вразили місцеві мешканці – привітні, відкриті та дуже гостинні».

Нагадаємо, що «Велике будівництво» – це перший в Україні інфраструктурний проєкт такого великого масштабу, який реалізується не на папері, а реально втілюється в життя. Він ініційований Президентом та реалізується Мінрегіоном у співпраці з місцевою владою. Лише в минулому році по країні було реконструйовано близько 600 об’єктів – шкіл, садочків, спортивних об’єктів, приймальних відділень.

4 листопада
3 листопада