Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

При Сумській ОДА діятиме рада молодих вчених

Рада молодих вчених є колегіальним виборним дорадчим органом, метою якої є сприяння реалізації прав молодих вчених щодо їх участі у формуванні та реалізації державної політики у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності, забезпечення їх активної участі у проведенні наукових досліджень та захисту їхніх прав та інтересів.

Відповідно до пункту 12 постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 року № 822 «Про затвердження Типового положення про раду молодих вчених при органах виконавчої влади» для формування складу ради орган виконавчої влади утворює ініціативну робочу групу з підготовки установчих зборів, до складу якої входять представники товариств молодих вчених та органу виконавчої влади.

Перші п’ять  представників товариств молодих вчених та науковці наукових установ, які виявили бажання працювати в ініціативній групі та подали в електронному вигляді заявку про участь у ній, будуть включені до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу ради.

Пропозиції стосовно включення кандидатур до складу ініціативної групи просять надавати на електронну адресу Департаменту науки і освіти Сумської обласної державної адміністрації: osvita@sm.gov.ua. Контактна особа: Олійник Людмила Володимирівна, тел. 36-01-18.

4 листопада
3 листопада