Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Прикордонні громади Сумського району отримали генератори та печі

Сьогодні, 24 травня 2023 року голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко разом із народним депутатом України Михайлом Ананченко взяли участь у роботі сесії Краснопільської селищної ради. Після пленарного засідання старостам прикордонних селищ Сумського району було передано понад тридцять генераторів та пʼятдесяти печей.

Голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко, – «Прикордоння для нас було, є і залишається незмінним пріоритетом. Особливо Краснопільщина, яка має протяжність кордону майже сотню кілометрів та системно потерпає від ворожих обстрілів. На сьогоднішній сесії розглянуто більше сорока питань соціального та економічного розвитку громади, бюджету та матеріальної допомоги місцевим мешканцям, земельних питань. Рішення депутатами прийнято одностайно. А передані прикордонним громадам генератори та печі обов’язково допоможуть людям вистояти в цей непростий час. Вони знають, що держава про них піклується та максимально буде підтримувати. Як і наші славетні Збройні Сили України!».

Народний депутат України Михайло Ананченко, – «Зовсім недавно в Сумському районі запустили пілотний проект із створення стабілізаційного фонду для подолання наслідків обстрілів. Вдячний не лише керівництву Краснопільської громади. Дякую абсолютно всім головам району за його підтримку. Сьогодні жителям прикордоння майже щодня потрібна матеріальна допомога, аби ліквідувати наслідки ворожих обстрілів. Розбиті будинки, школи, інфраструктура. Ворог не дає послаблення ні на день, тому розбитих об’єктів стає все більше. Районний стабілізаційний фонд має надати підтримку у відновленні. Зі свого боку вирішуємо питання залучення та державної підтримки для вирішення цих питань. Як бачимо, наша спільна робота вже дає результати. А незабаром і висловлені сьогодні прохання вирішемо».

4 листопада
3 листопада