Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Проголосуйте і допоможіть діткам із Ямпільщини отримати свій літній табір

Дітлахи з Ямпільщини беруть участь у конкурсі проєктів «Наша громада», оголошеному телеканалами ICTV та СТБ спільно з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація».  Завдяки активній підтримці всіх небайдужих людей у голосуванні, ямпільчани сподіваються створити  військово-патріотичний табір для дітей та молоді «Поліський кордон».

Наразі 200 громад зі всієї України подають свої розробки, щоб отримати фінансування на їх реалізацію. Серед великої кількості пропозицій у фіналі буде відібрано 13 найкращих, серед яких потім і визначать переможців.

Коротко про проєкт «Поліський кордон»: табір планується відкрити на місці загальноосвітньої школи, яка знаходиться в сосновому лісі у мальовничому селі Білиця в Ямпільській громаді.

Зокрема, у проєкті візьме участь близько 160 осіб ( три зміни по 50-55 осіб) дітей та молоді з 10 до 17 років. А саме: діти учасників бойових дій, загиблих учасників АТО (ООС), молодь і юнацтво. Враховується гендерна рівність, тобто співвідношення юнаків та дівчат складе приблизно однаковий відсоток.

Молодь віком від  18 до 35 років в кількості 10-15 осіб буде залучено до підготовки табору, проведення освітніх та виховних заходів  та забезпечення безпеки таборування.

Дітям проведуть низку лекцій, практичних занять, відеопоказів, квестів, спортивних та інтелектуальних змагань та багато іншого.

Особливо важливо, що заняття з підопічними табору будуть проводити учасники та ветерани АТО, яких також залучатимуть до роботи інструкторами та вихователями. Організатори хочуть довести: попри близькість кордону з Російською Федерацією, Ямпільщина є відданою Україні і мужньо боронить її рубежі, приділяючи особливу увагу патріотично-виховній роботі з молоддю.

Шановні жителі Сумщини, а також усі, кому небайдуже патріотичне виховання підростаючого покоління! Знайдіть хвилину часу, зайдіть за посиланням otg.fakty.com.ua, підтримайте  Сумську область у напрямку залучення молоді, знайдіть Ямпільську громаду, проголосуйте за  Військово – патріотичний табір «Поліський кордон»!

Ямпільській громаді потрібна ваша підтримка!!!

4 листопада
3 листопада