Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Прокурор обирається головою ОТГ на Сумщині

На посаду голови Верхньосироватської ОТГ балотується Сергій Дем‘яненко, який наразі обіймає посаду прокурора в Сумській обласній прокуратурі та нещодавно успішно пройшов професійну атестацію. Наразі на Сумщині із прокуратури на посаду губернатора прийшов Роман Грищенко та його заступниця Тетяна Мироненко.

Він самовисуванець, мешкає у Верхній Сироватці, закінчив місцеву школу, юрист за фахом, останні двадцять років пропрацював в органах прокуратури Сумської області.

«Шановні друзі! Вирішив балотуватись на посаду голови своєї рідної Верхньосироватської громади. Я місцевий, виріс тут та закінчив нашу школу», — написав на своїй сторінці в Фейсбук Сергій Дем‘яненко.
«Мені надзвичайно боляче спостерігати, як протягом останніх років у громаді суцільні чвари між головою сільради та місцевими депутатами. Вони роками вирішують, хто головний. Як у відомому фільмі — влада між ними періодично переходить від одного табору до іншого.
Проте всі вони давно забули призначення влади, яку їм надали наші мешканці.
Це не її переділ, а реальне вирішення проблем наших мешканців.
Як результат ми маємо суцільні недобудови на території громади, прийнятий лише в кінці року бюджет та «токсичну» репутацію на всю державу.
Упевнений, що настав час навести лад в громаді. Мій фах, професійний та життєвий досвід дають можливість реалізувати цю мету. Більш того, маю конкретний план дій та заходів.
Переконаний, що громади Верхньої Сироватки, Великого та Малого Бобрику, Залізняку та Стінки, Новоселиці, Івахнівки та Юсупівки повинні отримати достойні умови розвитку та благополуччя.
За ці чотири передвиборчі тижні планую відвідати кожен населений пункт нашої громади, вулицю та навіть «куточок».
Поясню людям свою позицію, плани та заходи, котрі пропоную вжити задля наведення ладу в громаді.
Незабаром побачимося!», — резюмував кандидат на посаду голови ОТГ.

Наразі на посаду голови Верхньосироватської ОТГ балотується п‘ять осіб, на 22 вакантних посади місцевих депутатів є 88 претендентів.

Нагадаємо, що Сергій Дем‘яненко є сином екс-голови Верхньосироватської сільради, лісничого місцевого та Великобобрицього лісництва Олександра Дем‘яненка. Останній трагічно помер в липні минулого року прямо на пленарному засіданні Верхньосироватської сільської ради. Його брат, Геннадій Дем‘яненко президент ФК «Суми» та глава однієї із провідних юридичних фірм України — LS GROUP.

4 листопада
3 листопада