25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Ректор сумського вишу отримав китайську нагороду

Ректор СНАУ Володимир Ладика отримав найвищу нагороду провінції Хенань «Премія Жовтої ріки». Про це він повідомив в Фейсбуці.

«Учора ми отримали приємну звістку з  Китайської Народної Республіки. За вагомий вклад в розвиток українсько-китайських наукових та освітніх відносин мені, як ректору Сумського національного аграрного університету, була присуджена вища нагорода провінції Хенань «Премія Жовтої Річки». Я переконаний, що це визнання роботи усього колективу Сумського національного аграрного університету. Буквально за три роки ми збільшили контингент студентів з Китаю до понад 150. Ми вийшли на друге місце в Україні за кількістю китайських аспірантів. Науковцями СНАУ проводяться дослідження в межах двох міжнародних проектів по селекції пшениці і картоплі.

Від імені усього колективу Сумського НАУ я хотів би подякувати уряду провінції Хенань за отриману нагороду та привітати усіх наших китайських партнерів, студентів, аспірантів з 71-ю річницею заснування КНР», — написав Володимир Ладика у Фейсбуці.

Учора ми отримали приємну звістку з Китайської Народної Республіки. За вагомий вклад в розвиток українсько-китайських…

Опубліковано Володимиром Ладикою Четвер, 1 жовтня 2020 р.

4 листопада
3 листопада